Vanilka

 
  Vanilka patří mezi nejjemnější a nejdražší koření. Vanilkové tobolky chutnají nasládle kořenitě a hlavně krásně voní. Pravý vanilin nelze srovnat s ostrou vůní a pachutí syntetického vanilinu. Vanilka je ideální komponent do všech sladkých pokrmů. Do tekutých pokrmů dáme vyvařit 3-4cm dlouhý kousek tobolky (po uvaření usušíme a znovu použijeme). Používá se i při přípravě likérů, cukrovinek, pudinků, krémů, sušenek, koláčů, apod.

Seznam jednodruhových koření

Hlavní strana

Stáhněte si: Letáček na koření (161 kB)

 

Těšíme se na Vaší návštěvu

• Igel • Haškova 5, Praha 7 • +420602879152 / +420602382597 •
www.cajkorenikava.czinfo@cajkorenikava.cz
©2007–2016 Igel, všechna práva vyhrazena