Anýz

 
  Podporuje trávení a tvorbu žluči,omezuje plynatost a rozvoj škodlivých bakteriích,působí proti křečím a katarům střev. Čaj z anýzu uklidňuje, léčí také kašel.
Používá se celý nebo drcený do piškotů, pečiva (anýzky), jablečných koláčů,do chleba, k nakládání červené řepy, do kompotů(jablka, hrušky), do červeného zelí, do čínských pokrmů, k žampiónům, také k odstraňování pachu při smažení ryb.

Seznam jednodruhových koření

Hlavní strana

Stáhněte si: Letáček na koření (161 kB)

 

Těšíme se na Vaší návštěvu

• Igel • Haškova 5, Praha 7 • +420602879152 / +420602382597 •
www.cajkorenikava.czinfo@cajkorenikava.cz
©2007–2016 Igel, všechna práva vyhrazena