Polofermentované čaje - Oolong - Formosa:

 
 

Lístky na výrobu Oolongu se nesmí sbírat příliš brzy a je nutné je zpracovat ihned po sklizni. Nejdříve se nechají prudce zavadnout na přímém slunci a pak se šetrně natřásají v bambusových koších, aby okraje trochu změkly. Následuje střídavé přetřásání a sušení, dokud lístky jemně nezežloutnou. Oolong vždy tvoří celé lístky.

Příprava nálevu: Jednu čajovou lžičku zalijte 1,5 dl vody o teplotě 95°C. Nechte louhovat cca 7 min. Lze připravit více nálevů, pokud první necháte louhovat kratší dobu.

 

Formosa Fine Oolong
tyto polofermentované čajové lístky nabízejí jemný a lehký nálev

 

Diamantový OolongNovinka!
JADE OOLONG.Excelentní čaj typu oolong pochází z jižní části Formosy. Čajové lístky jsou srolovány a poté lehce praženy.Šálek má silné květinové aroma s lehce nasládlou chutí.

  China OOLONG TIE GUANYIN
železná bohyně
  China Yunnan PU ERH
dodatečně fermentovaný čaj s léčivými účinky (snižuje hladinu cholesterolu v krvi a pomáhá při redukci hmotnosti)
 

Oolong ovocný koktejlNovinka!
složení: oolong, jahody, mango, třešně, aroma (kokos)

Zpět na úvodní stranu čajů

Hlavní strana

Stáhněte si: Letáček na čaje (118 kB)

 

Těšíme se na Vaší návštěvu

• Igel • Haškova 5, Praha 7 • +420602879152 / +420602382597 •
www.cajkorenikava.czigel-cz@volny.cz
©2007–2016 Igel, všechna práva vyhrazena