Směsi černých čajů:

 
 

Přestože způsob zpracování a druhy čaje se mnohdy mezi jednotlivými oblastmi značně liší, výrobní proces vždy zahrnuje čtyři základní kroky:

  • zavadání
  • svinování
  • fermentaci
  • sušení

Fermentace se ukončuje vystavením listu proudu horkého vzduchu v sušicích pecích. V této fázi listy zčernají a získávají zřetelnou typickou čajovou vůni.

Připrava nálevu: Jednu čajovou lžičku zalijte 1,5 dl vody o teplotě 95°C. Nechte louhovat 3 - 4 min.

  English Breakfast
směs různých ceylonských čajů z vysokohorských oblastí,aromatický, nálev zlatavé barvy
  Irish Breakfast
zlomkový čaj z nejlepších Assámských zahrad, s jemně sladkou chutí a čerstvým aroma, ideální se smetanou a kandysem
 

Ruská směs
směs černých čajů Keemun,Darjeeling a Assam, nabízí šálek jemné chuti

Zpět na úvodní stranu čajů

Hlavní strana

Stáhněte si: Letáček na čaje (118 kB)

 

Těšíme se na Vaší návštěvu

• Igel • Haškova 5, Praha 7 • +420602879152 / +420602382597 •
www.cajkorenikava.czigel-cz@volny.cz
©2007–2016 Igel, všechna práva vyhrazena